Nově vypsané veřejné zakázky Vám každý den pípnou v e-mailu. Všechny relevantní příležitosti po kupě, minimum balastu. Tak bude vypadat nová služba Tendry.cz, kterou spustíme již brzy. Již dnes se můžete přihlásit do pilotního provozu a získat tak kvalitní přísun informací o zakázkách zdarma a zároveň možnost službu pomoci formovat.

Proč Tendry?

Na trhu je řada nástrojů, více či méně kvalitních. To, jestli dodáme lepší službu, nakonec nejlépe posoudíte sami. V pilotním provozu ji nabízíme zdarma. Co ale můžete od Tendry očekávat?

Informace včas - zakázky do 24 hodin od vypsání, ale většina ještě dříve
Všechny zakázky - malé, velké, z Věstníku, ze všech více než 25 tisíc profilů zadavatele - prostě opravdu všechny.
Příležitosti hned po přihlášení - na základě historie zakázek, o které jste se dříve ucházeli se dostanete okamžitě k novým příležitostem
Úplné informace - vše, co Vás zajímá. Např. posunuté termíny, zadávací dokumentace, nebo nabídky konkurence.
Minimum práce - Nemusíte v podstatě nic dělat, příležitosti za Vámi přijdou sami  

Proč věřit zrovna nám?

Analýzy dat o veřejných zakázkách děláme přes deset let, jsme v nich špičkou nejen v ČR. Naše data používají profesionálové od Policie ČR, přes kraje a ministerstva až po Hlídače státu. Sbíráme ocenění a ohlasy na projekty zindex.cz (hodnocení zadavatelů) nebo Datlab Kontrola (detekce rizik). Nyní jsme se rozhodli udělat produkt cílený právě pro Vás - dodavatele veřejných zakázek.

Nechte nám svůj e-mail, ozveme se Vám a společně najdeme kopu příležitostí pro Vaše podnikání.